Η   Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α   Μ Α Σ

Η εταιρία Α. Θαγγόπουλος ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1993 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και επισκευαστής των αυτοκινήτων HYUNDAI για τον νομό Ξάνθης καθώς και με την πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

   Το 1999 επεκτείνουμε τις εγκαταστάσεις μας με μία ακόμη έκθεση 500τ.μ. η οποία φιλοξενεί την KIA MOTORS δημιουργώντας έτσι μια κάθετη και σύγχρονη μονάδα η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων αλλά και συνεργείου.

   Την αμέσως επόμενη χρονιά, η εταιρία μας, ανέλαβε την εκπροσώπηση της ISUZU της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, ως επίσημος έμπορος και επισκευαστής για τη Θράκη.

   Το 2008 η RENAULT κάνει ένα δυναμικό comeback τόσο αλλάζοντας σταδιακά όλα της τα μοντέλα αλλά και αγοράζοντας το εργοστάσιο της DACIA στην Ρουμανία. Στην αλλαγή αυτή είχαμε και έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε εκπροσωπώντας τις εταιρίες Renault και Dacia τόσο στις πωλήσεις όσο και στο After Sales.

   To 2015 πιάνοντας τον παλμό της αγοράς και έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, κάνουμε ένα ακόμη μεγάλο βήμα. Σε έναν χώρο πλέον πάνω από 2.000τ.μ. με πλήρως οργανωμένη έκθεση αλλά και συνεργείο δεν θα μπορούσε να λείπει μία από τις πιο μεγάλες εταιρίες στο χώρο του αυτοκινήτου, η εταιρία NISSAN, της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε., η οποία μας επέλεξε ως αποκλειστικό της αντιπρόσωπο αλλά και επισκευαστή για τον νομό Ξάνθης, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να επιλέξουν το αυτοκίνητό τους μέσα από μια τεράστια γκάμα αυτοκινήτων.

   Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε έξι από τις πιο κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του αυτοκινήτου και προτεραιότητά μας είναι η συνεχής μας εξέλιξη ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εξυπηρέτηση χτίζοντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης που κρατάει χρόνια.

logos

 

HYUNDAI | KIA MOTORSRENAULT NISSAN | DACIA | ISUZU